Over Marianne


Marianne Lucardie -Uyldert
Geboren in 1952.

Energetisch therapeut, werkzaam in haar eigen praktijk sinds 1988. ‘Ik was eigenlijk helemaal niet van plan therapeut te worden.  Op mijn tweeëndertigste kwam ik er bij ‘toeval’ achter dat ik paranormaal begaafd ben (ik dacht altijd dat iedereen zoveel kon voelen en zien). Omdat er in de tachtiger jaren van de vorige eeuw nog geen goede opleidingen waren voor mensen met mijn gave, heb ik overal wat bijgeleerd. Anatomie, fysiologie en pathologie bij de ene opleiding, weer ergens anders klinische homeopathie, een cursus etherische oliën, etc.

Totdat ik ontdekte dat ik heel goed met mijn handen de resonanties van middelen kon voelen en zo het juiste middel bij mensen kon vinden, of dit nu een olie, een homeopathisch middel, een vitamine of een (bloesem-)remedie is. Ik ontwikkelde een speciale methode, de bloesemregressietherapie.

In 1998 kwam ik te weten dat vaccinaties toch niet zo goed waren als beweerd werd en sindsdien behandel ik, naast mijn bloesemregressietherapie, ook mensen met een post-vaccinaal syndroom. In de loop der jaren werd het duidelijk hoe mensen verwijderd zijn van hun bron, hun spiritualiteit, en dat er steeds meer energetisch gewerkt zou moeten worden om de verbinding met de bron weer te herstellen. (www.lucardie.eu/wat-doen-we/invloed-vaccinaties ).

In 2013 kwam ik ‘toevallig’ in contact met de energie van de Grootmoeders. Het kostte me een jaar om de remedies zo te maken als ze nu zijn en terwijl ik daar mee bezig was, kwamen er heel veel nieuwe inzichten op mijn pad. Ik ben dankbaar dat ik in de loop der tijd heb leren luisteren naar mijn hart en zo in staat was de roep van de grootmoeders te horen. Nog mooier is wat daarna kwam, het inzicht dat de Grootmoeders niet zonder de steun van de Grootvaders kunnen functioneren.’